Termékek


Ravak SD Comfort 600 fehér/ fehér

Nagyon tágas, két lassan csukódó fiókkal ellátott szekrény, amelyben elhelyezhető minden, ami a fürdőszobába szükséges. A két félig süllyesztett fém fogantyú kellemessé teszi a fiókokat, és alapkivitelben fehér színben kapható. A beépítéshez krómozott kivitelezésű fogantyúkat is ajánlunk. A falra helyezhető szekrényt Comfort 800 süllyesztett mosdóval és fix leeresztésű mosdószifonnal lehet kombinálni. Egy másik megoldás a Comfort 800 mosdópult és a ráépíthető mosdó kombinációja.
Hitellehetőség
163 500 Ft / db
db
  • méretek (sz x ma x mé): 60 x 50 x 46 cm
  • anyag: impregnált MFPB és MDF lap
  • bútortest színe: fehé
  • lakkozott a szekrény színe: fehér (fényes)
  • fogantyú: fém fehér 2 db (krómozottat külön lehet venni)
  • jótállás: 5 év
  • kiegészítők: Comfort 600 mosdó, Mosdószifon fix leeresztővel vagy Comfort 600 / 1200 mosdópult, Balance/Comfort 1200 mosdópult konzolok, Comfort törölközőtartó, Ráépíthető mosdó (pl. Uni, Uni Slim)

Az SD Comfort 600 falra helyezhető szekrényt fehér/fehér színkivitelben ajánljuk. A szekrény belső terének színe grafitszürke. A szekrény fehér színű fémfogantyúkkal kapható. A szekrény alapkivitelezésben fehér fogantyúval kapható, amely helyett vásárolható hozzá krómozott fogantyú is. A két, tompítóval felszerelt, lassan csukódó fiók elegendő tárolóhelyet biztosít. Fürdőszobaszekrény a Comfort 600 túlfolyó nélküli mosdó alá, kiegészítve fix leeresztésű mosdószifonnal. A szekrény kiegészíthető egy fehér Comfort 600 mosdópulttal és ráépíthető mosdóval, vagy Comfort 1200 mosdópulttal, Balance/Comfort 1200 mosdópult tartóval, fehér Comfort törölközőtartóval és ráépíthető (pl. Uni, Uni Slim termékcsaládba tartozó) mosdóval. A két egymás melleti szekrény kiegészíthető egy Comfort 1200 mosdópulttal amivel nagyszerű tároló területre és rakodóhelyre tehetünk szert.
Összeszerelt állapotban kerül forgalomba szerelőkészlettel együtt. A szekrény falra szerelhető.
A fürdőszoba komplex kialakításához és kivitelezésben való összehangolásához azt javasoljuk, hogy az SD Comfort 600 szekrény a Comfort termékcsalád többi termékével legyen kombinálva (Comfort mosdókkal, ráépíthető mosdókkal (Uni, Uni Slim, stb.), magas SB Comfort 400 vagy SB Comfort 350 szekrénnyel) és más RAVAK termékekkel.

 

Cikkszám
X000001377
EAN
8592626049485
Koncepció
SD Comfort 600
Szállítási idő
14 nap
Garancia
5 év
Termék mélysége
60 cm
Termék hosszúsága
60 cm
Termék szélessége
50 cm
Termék magassága
46 cm
Csomag hosszúsága
64,1 cm
Csomag szélessége
56,1 cm
Csomag magassága
50,5 cm
Csomag súlya
27 kg
Választék
Mosdó alatti szekrények
Szín
Fehér/fehér
Vázlat
Telepítési útmutatók
3D fájlok
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!

Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!