Fürdőszoba bútor
Ravak bútor
Új

BALANCE 1200 MOSDÓPULT (SD Balance bútorhoz)

Bruttó ár:
40 700,00 Ft / db
Akciós ár:
33 374,00 Ft / db
Egység ár:
1 darab = 33 374,00 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

BALANCE 1200 MOSDÓPULT

A fehér Balance 1200 mosdópult kiegészíti az SD Balance 500, 600 vagy akár két darab SD 600 méretű szekrényt és lehetővé teszi a mosdó pultra való ráépítését. A lap a mélyimpregnációnak és gondos lakkozásának köszönhetően vízálló. Az elegancia benyomását kihangsúlyozzák a kerek sarkak, amelyek esztétikai összhangban állnak a faliszekrénnyel.

  • méretek (sz x ma x mé): 120 x 1,6 x 46,5 cm

  • anyag: impregnált MFPB lap

  • szín: fehér lakk (fényes)

  • jótállás: 5 év

  • kiegészítők: SD Balance 500 szekrény, SD Balance 600 szekrény, ráépíthető mosdó (pl. Uni, Uni Slim), Balance/Comfort 1200 lap tartója, Balance törölközőtartó

A lakkozott és vízálló Balance 1200, mélyimpregnált mosdópultot magasfényű fehér színben kínáljuk. Rögzíthető egy SD Balance 500, SD Balance 600, vagy akár két SD Balance 600 falra helyezhető szekrényre, rendelkezésre áll fehér/fehér vagy fehér/grafit kivitelben. Mosdó, vagy csaptelep számára nincs előfúrt nyílás. Ez lehetővé teszi, hogy a pultra rá lehessen szükség szerint helyezni egy mosdót (csak egy középen elhelyezett szekrénnyel) és egy álló csaptelepet. A lap szekrénnyel való kombinálásával nagy tároló- és rakodóterület keletkezik.
Amennyiben a mosdópult egy falra helyezhető szekrényre van ráhelyezve az egyik oldalán, a másik oldalát alá kell támasztani Balance/Comfort 1200 lap tartóval. A mosdópult alá szerelhető egy fehér Balance törölközőtartó.

Gyártó és Csempe családok
Amennyiben a gyártó összes termékét meg szeretné tekinteni, kérjük kattintson a gyártó logójára, amennyiben a termékcsalád összes elemét szeretné listázva látni, kérjük kattintson a termékcsalád képére!
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Írjon Ön is értékelést
Értesítések
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Kérjen értesítést
Termék paraméterek
Alsó szekrény szélessége 111-120 cm
Gyártó Ravak