Fürdőszoba webáruház

Csempe akció

Tekintse meg akciós csempe és fürdőszobai üzletünk akciós kínálatát!

Milyen akciókkal találkozhat webáruházunkban?

Webáruházunkban folyamatos akciókkal várjuk, legyen szó padló vagy falburkoló anyagokról, szaniterekről, kádakról, fürdőszoba bútorokról vagy kiegészítőkről. 

Ravak termékek 15% kedvezménnyel kaphatóak. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes!

A termék akciókon kívül szállítási akciókkal is találkozhatnak webáruházunkban Vásárlóink!

2019.06.30-ig elengedjük a szállítási költség felét, amennyiben 100000 Ft fölött vásárol webáruházunkban. 

Nincs más teendője, csak rakja a kiválasztott terméket a kosarába, figyelje az oldal tetején található csúszkát és 100000 Ft fölött azonnal Öné a kedvezmény.

 

Tekintse meg akciós csempéinket ide kattintva!

Padlólapokért kattintson ide.

Fürdőszoba bútorokért kattintson ide.

Fürdőszobai kiegészítőkért kattintson ide.

Szaniterekért kattintson ide.

Csempe árak

Milyen árakkal is találkozhat webáruházunkban?

Mivel cégünk igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni, ezért az exkluzív minőségű és árú termékekig mindenki talál pénztárcájának, elképzeléseinek megfelelő csempét, padlólapot.

A bal oldalon található szűrő segítségével, Ön beállíthatja a kívánt keresési intervallumot, így tényleg csak azokat a csempéket, padlólapokat mutatjuk meg, amelyek Önnek megfelelnek.

Tekintse meg néhány kiemelt akciós fürdőszobai termékünket

Milyen akciókkal is találkozhat webáruházunkban?

Sokszor tapasztaljuk, hogy a cégek egymással "csak" az áraikkal versenyeznek. Mi ezt nem tartjuk megfelelőnek, sem a saját, sem a vevőink szempontjából.

Miért? Gondoljon csak bele...

Mert azzal, hogy 1-2 terméket leakcióznak ugyan odavonzzák a vevőket, azonban ha valaki fürdőszobát vagy nappalit, konyhát burkol, annak bizonyára több típusú csempére, burkolatra van szüksége. A többi burkolóanyag ára azonban legtöbbször sokkal magasabb, mint az interneten elérhető átlagár. Azaz, megtévesztik a vevőiket, hiszen ők jóhiszeműen az akciós termékeket látva úgy gondolják a csempecsalád egyéb elemei is jó áron szerepelnek a kereskedőnél, így nem is keresgélnek máshol.
Már persze ha egyáltalán az olcsónak, akciósnak hirdetett brkolóanyag tényleg a legjobb áron van a piacon. Hiszen még az árösszehasonlító oldalakon megjelent árak sem mindig a legjobb árak, mivel nem tud, akar felkerülni oda minden cég.

Vagy a nagyon tudatos vásárlók esetén, - akik tényleg mindent külön megkeresnek, hogy elérjék a legjobb árakat - a "lehúzás" a megrendelt termék szállítási költségeinél jelentkezik. Hiszen általában nem éri meg kisebb mennyiségeket több helyről rendelni, még ha a termék ára máshol jobb is. Vagy azért mert a több szállítási költség a végén tetemes beszerzési árat fog jelenteni, vagy azért mert a kisebb rendelési mennyiség szállítási költsége jelentősen magasabb.

Ezért gondoljuk úgy, hogy az ÁRAKCIÓKAT is másként fogjuk csinálni.

Éppen ezért nem sokszor és nem sok termékkel fog nálunk Akciós termék-ként találkozni. Amelyekkel mégis, azok vagy bevezető áras új termékek, vagy kifutó termékek, melyekből csak meghatározott mennyiség vásárolható.

Valódi AKCIÓK

Hogyan tudunk mégis kedvezményeket biztosítani vevőinknek?

  1. Kuponakciókkal - azaz csak 1 kód beírása után jelenik meg a kedvezmény, amely vagy 1-1 termékre, vagy a vásárlás végösszegére vonatkozik.
    Ezzel az igazi klienseinkenk kedvezünk, hiszen ők azok, akik kapcsolatot tartanak velünk, rendszeresen megnézik oldalainkat, érdeklődnek irántunk, megosztják posztjainkat a közösségi médiákban.

     
  2. Szállítási költség csökkentéssel - vagyis bizonyos vásárlási összeg felett a szállítási költség jelentősen csökken vagy megszűnik.