Fürdőszoba webáruház

Csempe akció

Tekintse meg akciós csempe és fürdőszobai üzletünk akciós kínálatát!

Milyen akciókkal találkozhat webáruházunkban?

Webáruházunkban folyamatos akciókkal várjuk, legyen szó padló vagy falburkoló anyagokról, szaniterekről, kádakról, fürdőszoba bútorokról vagy kiegészítőkről. 

Ravak termékek 15% kedvezménnyel kaphatóak. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes!

A termék akciókon kívül kedvezményes szállítással is rendelhet webáruházunkból!

Milyen akciókkal is találkozhat webáruházunkban?

Sokszor tapasztaljuk, hogy a cégek egymással "csak" az áraikkal versenyeznek. Mi ezt nem tartjuk megfelelőnek, sem a saját, sem a vevőink szempontjából.

Miért? Gondoljon csak bele...

Mert azzal, hogy 1-2 terméket leakcióznak ugyan odavonzzák a vevőket, azonban ha valaki fürdőszobát vagy nappalit, konyhát burkol, annak bizonyára több típusú csempére, burkolatra van szüksége. A többi burkolóanyag ára azonban legtöbbször sokkal magasabb, mint az interneten elérhető átlagár. Azaz, megtévesztik a vevőiket, hiszen ők jóhiszeműen az akciós termékeket látva úgy gondolják a csempecsalád egyéb elemei is jó áron szerepelnek a kereskedőnél, így nem is keresgélnek máshol.
Már persze ha egyáltalán az olcsónak, akciósnak hirdetett brkolóanyag tényleg a legjobb áron van a piacon. Hiszen még az árösszehasonlító oldalakon megjelent árak sem mindig a legjobb árak, mivel nem tud, akar felkerülni oda minden cég.

Vagy a nagyon tudatos vásárlók esetén, - akik tényleg mindent külön megkeresnek, hogy elérjék a legjobb árakat - a "lehúzás" a megrendelt termék szállítási költségeinél jelentkezik. Hiszen általában nem éri meg kisebb mennyiségeket több helyről rendelni, még ha a termék ára máshol jobb is. Vagy azért mert a több szállítási költség a végén tetemes beszerzési árat fog jelenteni, vagy azért mert a kisebb rendelési mennyiség szállítási költsége jelentősen magasabb.

Ezért gondoljuk úgy, hogy az ÁRAKCIÓKAT is másként fogjuk csinálni.

Éppen ezért nem sokszor és nem sok termékkel fog nálunk Akciós termék-ként találkozni. Amelyekkel mégis, azok vagy bevezető áras új termékek, vagy kifutó termékek, melyekből csak meghatározott mennyiség vásárolható.

Valódi AKCIÓK

Hogyan tudunk mégis kedvezményeket biztosítani vevőinknek?

  1. Kuponakciókkal - azaz csak 1 kód beírása után jelenik meg a kedvezmény, amely vagy 1-1 termékre, vagy a vásárlás végösszegére vonatkozik.
    Ezzel az igazi klienseinkenk kedvezünk, hiszen ők azok, akik kapcsolatot tartanak velünk, rendszeresen megnézik oldalainkat, érdeklődnek irántunk, megosztják posztjainkat a közösségi médiákban.

     
  2. Szállítási költség csökkentéssel - vagyis bizonyos vásárlási összeg felett a szállítási költség jelentősen csökken vagy megszűnik.


 

Kérem kattintson a Szerkeztés gombra, a Füllel ellátott lapok létrehozásához!

Csempe akciós árak

Milyen árakkal is találkozhat webáruházunkban?

Mivel cégünk igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni, ezért az exkluzív minőségű és árú termékekig mindenki talál pénztárcájának, elképzeléseinek megfelelő csempét, padlólapot.

Tekintsd meg kiemelt akciós fürdőszobai termékeinket

Olvasd el legújabb cikkeinket!

Ravak dupla mosdók

Te sem szeretsz a reggeli készülődésnél sokat várakozni és elkésni a munkából, mert a párod vagy a gyerekek hosszú ideig voltak a fürdőben? Egy kényelmes kétszemélyes mosdó megoldhatja, hogy sorban állás nélkül, pillanatok alatt elkészüljön a család. Mai cikkünkben bemutatunk 5 praktikus dupla mosdót a Ravaktól, melyekből mindenki megtalálhatja...

Top3 Ravak nyílóajtós zuhanykabin család

Üzletünkben a legkedveltebb zuhanykabin a nyíló ajtórendszerű kivitel és számos okot tudunk felsorolni, hogy miért ezt a típust választják a vásárlók. A nyílóajtós zuhanykabinoknál a tolóajtós kivitelűekkel szemben nem áll fenn a veszély, hogy a görgők tönkre mennek vagy akadnak. Általában karbantartás mentesek és nagyon könnyű tisztán tartani őket....

Zuhanykabinok karbantartása, tisztítása

A zuhanykabinok élettartamát és állapotát a megfelelő karbantartással és takarítással nagy mértékben növelhetjük. De mit is fed az, hogy megfelelő karbantartás és hogyan is kell megfelelően takarítani a zuhanykabinokat, azt a következő sorokban elolvashatja.