Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Dekorcsempék világa

|

Dekorcsempe

Ha valami újat szeretnél, vagy teljes megújulásra vágysz, a dekorcsempe megoldás lehet számodra. A dekorcsempe egy lapos, síkból nem kiemelkedő burkolat, mely mintákkal díszített. Ezeket leginkább konyhákban és fürdőszobákban szokták alkalmazni, de a lakás bármely területén megállja a helyét. A dekorcsempéket elhelyezheted az egész falfelületen, akár egy sorban vagy oszlopban, illetve váltakozva.

Dekorcsempe és listello kínálatunkért kattints ide 

3D csempe

A 3D lapok már önmagukban is dekorálnak, látványossá, mozgalmassá teszik az enteriőrt. A 3D csempe megoldás lehet azok számára akik félnek a színektől, de szeretnének valamilyen extra dekort. A 3D technológiával készült csempék síkból kiemelkedő mintázattal rendelkeznek, így otthonunk központi eleme lehet. Készen lehet kapni őket áruházunkban, felrakásuk semmilyen más technikát nem igényel.

3D csempe kínálatunkért kattintson ide

Dekorcsík, listello

A listello egy olyan dekorelem, vagy dekorcsík, melyet bordűr néven is ismerhetünk. Használata nem minden esetben kötelező, de általában a végeredményt szemlélve jövünk rá, hogy érdemes volt használni, mert a helyiség megjelenését látványosabbá, díszesebbé teszi. A díszcsíkok, azaz listellok elérhetőek mintás és egyszínű változatban is, így ízlés szerint illeszthetőek bármilyen csempéhez. Ezek legtöbbször két csempesor között futnak, de használatuknak csak a képzelet szab határt. Alkalmazhatjuk például tükrök keretezéséhez, vagy bizonyos elemek, falrészek kiemelésére is.

Dekorcsempe és listello kínálatunkért kattints ide

Dekorcsempe szett

A dekorcsempe szett szín- és formavilágának köszönhetően dekoratív megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek. A dekorcsempe szett, egy több darabból álló készlet. A darabok egymás mellé helyezése után egy képet kapunk végeredményül. Képzeljük ezt el úgy, mint egy posztert, egy igazán élethű képet, mely idilli, kellemes hangulatot kölcsönöz otthonában. Szinte bármelyik helyiségben alkalmazhatjuk, hiszen rengeteg mintával díszített csempeszett közül választhatunk.

Dekorcsempe szett kínálatunkért kattintson ide

Webáruházunk széles 3D csempe, dekorcsík és dekorcsempe szettel várja önt. Bármelyiket is válassza, biztosan feldobja vele otthona hangulatát.